Κατεβάστε το νέο έντυπο της
Tivoli Audio σε PDF...
 
Σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας, η Tivoli Audio προσφέρει το RadioCombo, το οποίο με την προσθήκη CD Player και υπογούφερ δημιουργεί ένα εκρηκτικό μίγμα αισθητικής και ποιότητας, μαζί με το ήδη γνωστό ραδιόφωνο Model Two.

To Model Two αποτελείται από δύο μέρη, το ένα περιλαμβάνει τον ενισχυτή, το ραδιοφωνικό δέκτη, καθώς και τα ρυθμιστικά ελέγχου, του ύψους της στάθμης του ήχου, αλλά και της επιλογής πηγής και το άλλο ένα δεύτερο ηχείο (για να δημιουργηθεί η στερεοφωνική εικόνα), το οποίο βρίσκεται σε ξεχωριστή καμπίνα.

Το ηχητικό σύστημα καλύπτεται από το μεγάλο ποτενσιόμετρο ρύθμισης των ραδιοφωνικών συχνοτήτων, ενώ ο ρυθμιστής στάθμης είναι σαν να μην υπάρχει.

Σύνδεση με Tivoli Audio BluCon...
 
Για τη σωστή δημιουργία ενός ολοκληρωμένου ηχοσυστήματος, προστέθηκε και ένα ενεργό υπογούφερ με τα δικά του ρυθμιστικά, το Model SUB.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε στα Link που ακολουθούν:

Model SUB

Συνολικά, λοιπόν, το σύστημα αποτελείται από 4 διαφορετικά πανέμορφα "κουτάκια", από ξύλο υψηλών προδιαγραφών. Το Model Two είναι δια χειρός Henry Kloss, ενώ το Model CD, δια χειρός Tom DeVesto. Όλα τα επιμέρους κομμάτια του συστήματος φέρουν τροφοδοτικά και μπορούν, εκτός βέβαια από 220V, να λειτουργήσουν και με 12V (εκτός του CD που δέχεται μόνο 12V).
Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να δείτε το Radio Combo μεγαλύτερο...

 
  Radio Combo - Classic Series -        
 


     


     


 
  ΠΡΟΣΟΧΗ
 

 
Το Radio Combo της Tivoli Audio αποτελείται και έχει τα ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά και οδηγίες χρήσεως του: Model Two και Model SUB. Η τιμή του πακέτου είναι 540,00 €.