Κατεβάστε το νέο έντυπο της
Tivoli Audio σε PDF...Δείτε εδώ Video για το
NetWorks+...

 
Το Tivoli Audio NetWorks+ εκμεταλλεύεται τη ραδιοφωνική αναμετάδοση μέσω του διαδικτύου αποδίδοντας καθαρό σήμα οποιουδήποτε ραδιοσταθμού επιθυμείτε, κοντινό ή μακρινό. Βάλτε το στην πρίζα και το NetWorks+ μέσα σ’ ένα ή δυο λεπτά μπορεί να σας βρει οποιονδήποτε σταθμό έχετε επιλέξει. Το NetWorks+ παραδίδεται "Pre-set" με πέντε σταθμούς μουσικής και ειδήσεων έτσι ώστε αμέσως να μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με τα παγκόσμια νέα. Αποθηκεύετε τους αγαπημένους σας σταθμούς τόσο εύκολα όπως στο αυτοκίνητο και από εκεί και έπειτα οι σταθμοί που επιθυμείτε είναι απλά ένα κλικ μακριά σας.

Δεν χρειάζεται κομπιούτερ ή κάποιος άλλος επιπλέον εξοπλισμός. Το NetWorks+ φέρνει ολόκληρο τον κόσμο της μουσικής, των ειδήσεων, του αθλητισμού, και των πληροφοριών σε σας. Το ευκολότερο στον κόσμο ραδιόφωνο για σπίτι. Επίσης, θέλετε ένα ραδιόφωνο που να μπορεί να παίζει τη μουσική που αποθηκεύετε στον υπολογιστή σας σε ψηφιακά αρχεία, χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε καλώδια σε ολόκληρο το σπίτι σας. Χρησιμοποιώντας μια σύνδεση Ethernet ή το δίκτυο WI-FI που είναι ήδη εγκατεστημένο στο σπίτι σας ή στο γραφείο σας, το NetWorks+ δίνει αμέσως ένα δίκτυο στο σπίτι.

Συνδέστε το, ανοίξτε το και από εκεί και στο εξής το NetWorks+ θα έχει πρόσβαση στα μουσικά αρχεία σας. Μπορείτε να ελέγξετε τη μουσική σας από οποιοδήποτε δωμάτιο στο σπίτι και να παίξετε ταυτόχρονα διαφορετική μουσική σε κάθε δωμάτιο που τοποθετείτε το NetWorks+. Τώρα, η μουσική που ζει στο PC σας μπορεί να παιχτεί οπουδήποτε στο σπίτι ή το γραφείο σας, χωρίς την ανάγκη να συνδεθεί με καλώδιο ολόκληρο το σπίτι ή την ανάγκη για αναζήτηση CD. To NetWorks+ σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τη μουσική από το PC σας, οπουδήποτε και όποτε την θέλετε.

Προσαρμόστε το NetWorks+ έτσι ώστε να ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. Οπουδήποτε βρίσκεται η μουσική σας, μπορείτε να την παίξετε εδώ. Το NetWorks+ ακούγεται εκπληκτικά και ως σόλο μονάδα, αλλά επίσης ενδείκνυται και η συνοδεία από ένα στερεοφωνικό ηχείο. Η ένα CD Player. Η ένα Subwoofer. Πέρα από το να συντονιστεί με οποιονδήποτε σταθμό παγκοσμίως, παίζει τη μουσική από το PC σας, από το iPod σας ή από τα CD. Το NetWorks+ είναι μοναδικό Digital Media Player.


Σύνδεση με Tivoli Audio BluCon...
 
Χρειάζεστε λίγα λεπτά για να εγκαταστήσετε το NetWorks+ στο Wi-Fi δίκτυο σας ή χρησιμοποιώντας Ethernet καλώδιο. Το NetWorks+ έχει πέντε προεπιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς, αλλά υπάρχουν χιλιάδες άλλοι που μπορείτε να ανακαλύψετε. Τι προτιμάτε; Επιλέξτε τους σταθμούς από τη θέση, το ύφος, ή την ταυτότητα τους. Κάντε τη δική σας επιλογή αγαπημένων σταθμών και έπειτα με το πάτημα ενός κουμπιού ακούστε τους. Το NetWorks+ αναβαθμίζει αυτόματα το λογισμικό του, έτσι έχει πάντα την πιό ενημερωμένη έκδοση.

Εύκολη και απλή εγκατάσταση, αυτόματη αναβάθμιση και Networks’ Global Portal.

Υπάρχει μια σε Οn Line κοινότητα στο NetWorks’ Global Portal (http://networks.tivoliaudio.com) όπου μπορείτε να επικοινωνήσετε με άλλους χρήστες, να πάρετε υποστήριξη, και να προσθέσετε αμέσως νέους σταθμούς στον κατάλογο προτιμήσεων σας. Το μέλλον του ραδιοφώνου καθιστά εύκολη την εύρεση οποιουδήποτε σταθμού προτιμάτε. Το μέλλον του ραδιοφώνου έρχεται με επιλογές. Ομορφιά, χάρη και απλότητα σε όποια καμπίνα επιλέξετε.

Το NetWorks+ ραδιόφωνο, το Stereo Speaker, το Model SUB και το Model CD είναι διαθέσιμα σε καμπίνα καρυδιά, κερασιά και ξύλο Wenge. Το NetWorks+ ραδιόφωνο της Tivoli Audio αποδίδει ήχο που καταπλήσσει τους εμπειρογνώμονες, βασισμένο επάνω στην πιο προηγμένη μηχανική ήχου και ακουστικής. Η απλότητα στη χρήση των προϊόντων της Tivoli Audio καθιστούν το NetWorks+ εύκολο στον τρόπο διείσδυσης στη ραδιοφωνική αναμετάδοση στο διαδίκτυο, ή δημιουργούν ένα τοπικό ακουστικό δίκτυο.

Και, όπως αυτές οι σελίδες επεξηγούν, το NetWorks+ προσφέρει τη χάρη και την ομορφιά στο σχεδιασμό που κάνει τα ραδιόφωνα της Tivoli Audio τα αγαπημένα μεταξύ των αρχιτεκτόνων, των μουσείων και των Designers σε όλο τον κόσμο. Δεν έχει υπάρξει ποτέ μια παρόμοια Audio συσκευή όπως το NetWorks+. Οι καμπίνες των NetWorks+ είναι από φυσικό ξύλο και το φινίρισμα ποικίλει. Διαθέτει 3,5” μεγάφωνο (Full Range). Λήψη: Ραδιόφωνο ίντερνετ 2412-2472MHz-DAB (III Μπάντες): 174-240MHz-FM:87,5-108MHz-FM De Emphasis: 50uSec η 75uSec εξαρτάται από την χώρα- Formats: WMA, Real Audio (Version 6), MP3.


NetWorks+ Cappellini Collection...Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να δείτε το NetWorks+ μεγαλύτερο...

 
NetWorks+ - Wood Collection -        
 

 

 
NewColors 2011 Texture & Color Collection
 

Τα νέα χρώματα του NetWorks+ Texture & Color Collection έρχονται κατόπιν παραγγελίας.
Κάντε κλικ στην φωτογραφία για να τα δείτε μεγαλύτερα.


 

 


    Τεχνικά χαρακτηριστικά NetWorks+ - Wood Collection

    Ιντερνετικό ραδιόφωνο με FM-DAB και RDS   .    
  Παροχή 220V .  
  Εξωτερικός μετασχηματιστής 12V    
  Υποδοχή 12V DC .  
  Δέκτης FM με GaAs MES-FET Mixer .  
  Δέκτης FM με αυτόματο AFC    
  Ρολόι με ξυπνητήρι
.  
  Εσωτερική κεραία .  
  Τηλεσκοπική κεραία .  
  Είσοδος για εξωτερική κεραία .  
  Είσοδος-Aux . STEREO
  Είσοδος-Εγγραφή (Rec) . STEREO
  Είσοδος για ακουστικά . STEREO
  Είσοδος Mix . STEREO
  Τηλεχειριστήριο .  
  Σύστημα Bass Reflex .  
  Ξύλινη καμπίνα .  
  Αδιάβροχη καμπίνα-ABS    
  Μπαταρίες NiMH 7,2 Volt 1200 mAh    
  Μπαταρίες NiCAD    
  Βάρος σε Kg   1,82
  Διαστάσεις cm (Y-Π-Β)   14,0X22,2X13,0
  Τιμή-Wood & Color Collection(*) Texture Collection(*)   840,00(*)-890,00 €(*)