Κατεβάστε το νέο έντυπο της
Tivoli Audio σε PDF...

Δείτε εδώ Video για το
Music System...
 
Όποιος έχει ακόμη αμφιβολίες ότι τα καλά πράγματα βγαίνουν σε μικρά πακέτα πρόκειται να μείνει άφωνος από το νέο τεχνολογικό επίτευγμα της Tivoli Audio, καθώς κατασκεύασε το ολοκαίνουργιο «όλα σε ένα» Tivoli Audio Music System. Μια ολοκληρωμένη επιτραπέζια πρόταση σε μουσικό σύστημα κατασκευασμένο να παράγει εξαιρετικά μεγάλης πιστότητας στερεοφωνικό ήχο.

"Το Tivoli Audio Music System κατατάσσεται στα πιο εύκολα στη χρήση προϊόντα με ψηφιακή αυτόματη ή χειροκίνητη ρύθμιση και είναι τελειοποιημένο ηλεκτρονικά, έτσι ώστε να προσφέρει εκπληκτικό ήχο και ευστροφία" αναφέρει ο Tom DeVesto, πρόεδρος και ιδρυτής της Tivoli Audio. "Είναι προσιτό, μοντέρνο στην κατασκευή με πλούσιο ήχο καθιστώντας το ιδανικό μουσικό σύστημα για κάθε δωμάτιο του σπιτιού." Το Tivoli Audio Music System περιλαμβάνει ένα ενσωματωμένο CD Player, AM-FM ραδιόφωνο και ένα ψηφιακό ρολόι-ξυπνητήρι με μπαταρίες.

Το μονό CD Player έχει αντικραδασμική προστασία και πολλές λειτουργίες έτσι ώστε να ταιριάζει με όλες τις διάσημες μορφές μουσικής συμπεριλαμβανομένων CD, MP3, WMA, CD-R και CD-RW. Και οι δύο συχνότητες AM-FM παρέχουν την καλύτερη ραδιοφωνική λήψη και κουμπιά στο μπροστινό μέρος κατάλληλα για προεγκατάσταση (μνήμη) έξι αγαπημένων σας σταθμών. Μία 32-χαρακτήρων εύκολη στο διάβασμα, αυτόματη ρυθμιζόμενη φωτιζόμενη οθόνη που δείχνει το κείμενο του CD-MP3 και του RDS όπου είναι αυτό διαθέσιμο.

Σύνδεση με Tivoli Audio BluCon...
 
Το Tivoli Audio Music System προσφέρει ένα ολοκληρωμένο, γεμάτο μεγάλης πιστότητας στερεοφωνικό ήχο από δύο ενσωματωμένα ηχεία τριών ιντσών που χρησιμοποιούνται επίσης στο υψηλής αποδοχής Model One AM-FM ραδιόφωνο, μαγνητικά προστατευμένα. Καθώς επίσης και από ένα Subwoofer με μεγάφωνο 5 ιντσών που προσθέτει στιβαρότητα και θεμέλια στον ήδη πλούσιο μουσικό χαρακτήρα.

Η μονάδα διαθέτει ένα Bass-Reflex που βοηθάει την επέκταση της απόκρισης των χαμηλών συχνοτήτων. Οι λειτουργίες του ψηφιακού ρολογιού στο Tivoli Audio Music System είναι εξίσου άφθονες και περιλαμβάνουν ημερολόγιο. Το ξυπνητήρι μπορεί να προγραμματιστεί να σε ξυπνήσει με AM, FM, CD ή ακόμα και με τόνο ξυπνητηριού. Ένας ψηφιακός ρυθμιζόμενος χρονοδιακόπτης κλείνει αυτόματα την μουσική μετά από ένα χρονικό διάστημα μεταξύ 15 και 20 λεπτών.

Και για μεγαλύτερη απόλαυση το Tivoli Audio Music System συνοδεύεται από ένα χειριστήριο σε σχήμα πιστωτικής κάρτας. Διαθέτει στο μπροστινό πάνελ έξοδο για ακουστικά και στο οπίσθιο μέρος έξοδο για στερεοφωνική εγγραφή, επίσης βοηθητικές εισόδους AUX και AUX MIX. Το Tivoli Audio Music System «στεγάζεται» σε μια στιβαρή, εντυπωσιακή, πολυχρηστική, απλή&λακαριστή ξύλινη καμπίνα, επεξεργασμένη στο χέρι. Διατίθεται σε έξη διαφορετικά χρώματα για να καλύψει όλα τα γούστα.
Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να δείτε το Music System μεγαλύτερο...

 
Music System - Classic Series -        
 

     

 
Music System - Platinum Series (*) -        
 

     

 


    Τεχνικά χαρακτηριστικά Music System - Classic & Platinum Series

    Σύστημα Hi-Fi με ραδιόφωνο FM-AM, CD (MP3) & SubWoofer   .    
  Παροχή 220V .  
  Εξωτερικός μετασχηματιστής 12V    
  Υποδοχή 12V DC .  
  Δέκτης FM με GaAs MES-FET Mixer .  
  Δέκτης FM με αυτόματο AFC    
  Ρολόι με ξυπνητήρι
.  
  Εσωτερική κεραία .  
  Τηλεσκοπική κεραία    
  Είσοδος για εξωτερική κεραία .  
  Είσοδος-Aux . STEREO
  Είσοδος-Εγγραφή (Rec) . STEREO
  Είσοδος για ακουστικά . STEREO
  Είσοδος Mix . STEREO
  Τηλεχειριστήριο .  
  Σύστημα Bass Reflex .  
  Ξύλινη καμπίνα & λακαριστή ξύλινη καμπίνα (*) .  
  Αδιάβροχη καμπίνα-ABS    
  Μπαταρίες NiMH 7,2 Volt 1200 mAh    
  Μπαταρίες NiCAD    
  Βάρος σε Kg   6,85
  Διαστάσεις cm (Y-Π-Β)   13,6X35,9X21,6
  Τιμή: Κλασικό φινίρισμα-Λακαριστό φινίρισμα (*)   1100,00-1250,00 € (*)