Κατεβάστε το νέο έντυπο της
Tivoli Audio σε PDF...


Δείτε εδώ Video για το
iSongBook...

 
Για αυτούς που ζητούν κορυφαίο ήχο στο σπίτι ή οπουδήποτε αλλού χρειαστεί, η Tivoli Audio κατασκεύασε το τελευταίας τεχνολογίας μουσικό σύστημα iSongBook με ειδική υποδοχή για το iPod της Apple. Διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης με όλα τα μοντέλα της Apple καθώς και φόρτισης του iPod παράλληλα όταν “κουμπώσει” στην ανάλογη υποδοχή.

Το νέο iSongBook έχει ένα υψηλής ευαισθησίας ψηφιακό δέκτη AM-FM για καθαρή και ακριβή λήψη, μία ρυθμιζόμενη τηλεσκοπική κεραία για τα FM καθώς και μία ενσωματωμένη για τα AM. Η επιλογή των σταθμών γίνεται χειροκίνητα ή δια μέσου των προεπιλεγμένων αγαπημένων προγραμμάτων είτε με αυτόματη λειτουργία αναζήτησης σταθμών.

«Το iSongBook είναι ένα φορητό μουσικό σύστημα σχεδιασμένο για να συμπληρώσει το iPod φτιάχνοντας έτσι ένα πλήρες Ηi-Fi στερεοφωνικό συγκρότημα ανόμοιο από κάθε άλλο που κυκλοφορεί στην παγκόσμια αγορά» αναφέρει ο κ. Tom DeVesto πρόεδρος και ιδρυτής της Tivoli Audio. "Θέλαμε να δώσουμε στους πελάτες μας τον ίδιο γεμάτο και πλούσιο ήχο που προσφέρουν τα προϊόντα της Tivoli Audio σε φορητά συστήματα και ένα από τα καλύτερα ηχεία που φτιάχτηκαν για χρήση με το iPod. Η άσπρη καμπίνα με την ασημένια πρόσοψη κάνει το iSongBook να ταιριάζει απόλυτα με το iPod.
 
Ακόμη διαθέτει φωτιζόμενη (εάν χρειαστεί) μπλε οθόνη, η οποία εμφανίζει τους σταθμούς καθώς και το ψηφιακό ρολόι, του οποίου οι λειτουργίες περιλαμβάνουν ξυπνητήρι, ένα εικοσάλέπτο ψηφιακό χρονοδιακόπτη ακριβείας ο οποίος προγραμματίζεται να σε ξυπνήσει με το iPod το ίδιο καλά όπως και με το ραδιόφωνο.

Ακόμη υπάρχει μία βοηθητική είσοδο και μία για στερεοφωνικά ακουστικά τα οποία καλύπτονται από καουτσούκ καλύμματα για να προστατεύουν τις εισόδους από σκόνη και βρομιά όταν αυτές δεν χρησιμοποιούνται. Ακόμη περιλαμβάνει ένα δεύτερο ηχείο με ενσωματωμένο καλώδιο για στερεοφωνικό ήχο, κατάλληλο για χρήση σε δωμάτιο με ειδικό μηχανισμό για να τυλίγεται έτσι ώστε να υπάρχει τάξη.

Προσφέρεται και με μια προαιρετική θήκη... μεταφοράς. Το χειριστήριο του σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας χειρίζεται το iPod όταν μπει στην εσοχή το ίδιο καλά όσο και το iSongBook. Το iSongBook λειτουργεί με απλές αλκαλικές ΑΑ μπαταρίες, η με επαναφορτιζόμενες μπαταρίες NiMH-NiCad. Επίσης με 12V παροχή ρεύματος για σκάφος η τροχόσπιτο είτε ακόμη και με φορτιστή. Το iSongBook σχεδιάστηκε να ταιριάζει σε βαλίτσες, χαρτοφύλακες ή σε σακίδια για εύκολη μεταφορά. Η θήκη... μεταφοράς του iSongBook κάνει το φορητό ραδιόφωνο της Tivoli ακόμη πιο φορητό.
Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να δείτε το iSongBook μεγαλύτερο...

 
iSongBook - Classic Series -        
 


   

 


    Τεχνικά χαρακτηριστικά iSongBook - Classic Series

    Ψηφιακό (Display) ραδιόφωνο FM-AM με υποδοχή για iPOD   .    
  Παροχή 220V    
  Εξωτερικός μετασχηματιστής 12V .  
  Υποδοχή 12V DC .  
  Δέκτης FM με GaAs MES-FET Mixer .  
  Δέκτης FM με αυτόματο AFC .  
  Ρολόι με ξυπνητήρι
.  
  Εσωτερική κεραία .  
  Τηλεσκοπική κεραία .  
  Είσοδος για εξωτερική κεραία    
  Είσοδος-Aux . STEREO
  Είσοδος-Εγγραφή (Rec) . STEREO
  Είσοδος για ακουστικά . STEREO
  Είσοδος Mix    
  Τηλεχειριστήριο .  
  Σύστημα Bass Reflex    
  Ξύλινη καμπίνα    
  Αδιάβροχη καμπίνα-ABS .  
  Μπαταρίες NiMH 7,2 Volt 1200 mAh .  
  Μπαταρίες NiCAD .  
  Βάρος σε Kg   1,6
  Διαστάσεις cm (Y-Π-Β)   15,7Χ27,9Χ5,6
  Τιμή   449,00 €