...το όνομα Tivoli Audio
η υπογραφή
Henry Kloss και
η εταιρεία μας Apopsis Sound εγγυόμαστε για την ποιότητα του
"καλύτερου ραδιοφώνου στον κόσμο"
και σας υποσχόμαστε εξαιρετικές ακροάσεις!  
Η Εταιρεία...γνωριμία με την Tivoli Audio!!

Η εταιρεία μας Apopsis Sound (κάντε κλικ εδώ... για να διαβάσετε το PROFILE της εταιρείας μας...) εδώ και 30 χρόνια ασχολείται αποκλειστικά με την εισαγωγή και εμπορεία ηχητικών κυρίως προϊόντων. Κατά καιρούς έχουμε αντιπροσωπεύσει επώνυμες κατασκευαστικές εταιρείες στο χώρο του ήχου, και επιλέξαμε να εισάγουμε πάντα προϊόντα εκλεκτής ποιότητας. Τον τελευταίο καιρό διαπιστώσαμε ότι με την ανάπτυξη της τεχνολογίας και την αλλαγή των αισθητικών προτιμήσεων, το αγοραστικό κοινό διψούσε για κάτι καινούργιο στο χώρο του ήχου. Προσπαθήσαμε λοιπόν να βρούμε νέα προϊόντα, που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των μουσικόφιλων.

Συζητήσεις με φίλους-συνεργάτες στην Ευρώπη, (Γερμανία-Αυστρία) μας μίλησαν πρώτη φορά για την "έκρηξη Tivoli". Αμέσως ήρθαμε σε επαφή με την Tivoli Audio στην Βοστώνη Αμερικής. Αυτοί με τη σειρά τους μας σύστησαν τον αντιπρόσωπο Ευρώπης τον κύριο Sanino Vaturi, ο οποίος μας έστειλε με E-mail τον δικό του τρόπο αγοράς και προώθησης των προϊόντων, που εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία σε Ευρώπη και Αμερική. Κάναμε την πρώτη δοκιμαστική παραγγελία τον Μάϊο του 2003 με επιφύλαξη, χωρίς να είμαστε σίγουροι ότι το Ελληνικό κοινό θα ανταποκριθεί στο νέο αυτό προϊόν στο χώρο του ήχου.

Οι φόβοι μας αποδείχθηκαν αβάσιμοι! Με το πρώτο μας Test παρουσίασης του ραδιοφώνου Model Two στο περιοδικό "ΗΧΟΣ" τεύχος 362 (κάντε κλικ εδώ... για να το διαβάσετε) Μάιος 2003, δεν προλαβαίναμε να απαντάμε στους ενδιαφερόμενους. Μας τηλεφωνούσαν από όλη την Ελλάδα, άνθρωποι διψασμένοι για ποιοτικά, έντιμα και με γούστο σχεδιασμένα προϊόντα. Η μεγάλη ζήτηση καθώς και η εγγύηση της υπογραφής του μηχανικού Henry Kloss εδραίωσαν πλέον το ραδιόφωνο Tivoli στο χώρο του ήχου σαν ένα προϊόν ακαταμάχητο. Οι Έλληνες έχοντας ανάγκη για ένα ποιοτικό ήχο απο ένα καλόγουστο μηχάνημα αγκάλιασαν αμέσως το Tivoli, με αποτέλεσμα όλα τα αποθέματα της πρώτης παραγγελίας να εξαντληθούν σε μικρό χρονικό διάστημα.

Η επόμενη παρτίδα Αυγούστου, έπρεπε να καλύψει την διαρκώς αυξανόμενη λίστα παραγγελιών. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση μας ήταν ότι για πρώτη στην μακρόχρονη πορεία μας, οι πελάτες μας τηλεφωνούσαν για να μας ευχαριστήσουν προσωπικά για το μοναδικό ραδιόφωνο (θαύμα τεχνολογίας) που τους προσφέραμε. Η παρουσίαση των προϊόντων συνεχίζεται και από πολλά άλλα περιοδικά και εφημερίδες (Hi-Tech, Ήχος, Ελευθεροτυπία, Μακεδονία κλπ). Το όνομα Tivoli Audio, η υπογραφή Henry Kloss και η εταιρεία μας Apopsis Sound εγγυόμαστε για την ποιότητα του "καλύτερου ραδιοφώνου στον κόσμο" και σας υποσχόμαστε εξαιρετικές ακροάσεις.

Πέτρος Γαβριηλίδης
Εμπορικός Διευθυντής