Κατεβάστε το νέο έντυπο της
Tivoli Audio σε PDF...Δείτε εδώ Video για το
Albergo+...
 
Το νέο επιτραπέζιο ραδιόφωνο της Tivoli Audio, Albergo+ DAB/DAB+/DMB/FM μπορεί να το χρησιμοποιήσει εύκολα ο καθένας. Ο έλεγχος των κουμπιών της πρόσοψης είναι πολύ απλός και η οθόνη του θα σου δώσει τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, όπως παράδειγμα τις ρυθμίσεις ξυπνητηριού.

Μέσα σε λίγη ώρα θα έχετε μάθει όλα για το πώς να ρυθμίζετε, το διπλό ξυπνητήρι και  τον χρονοδιακόπτη ύπνου χωρίς να δείτε τις οδηγίες χρήσεως. Η πρόσβαση σε λειτουργία Bluetooth είναι το ίδιο απλή: ύστερα από το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να  ενώσετε και να συνδέσετε το Smart Phone σας, το Tablet σας, ή άλλη συσκευή Bluetooth  και να στείλετε ασύρματα την μουσική σας στο Albergo+.

Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες και στο πλήρως εξοπλισμένο χειριστήριο, χωρίς να είναι αναγκαίο για να χρησιμοποιήσετε το Albergo+. Χρησιμοποιεί το ίδιο ακριβώς ηχείο (μεγάφωνο) με το βραβευμένο Model One.
 
Με αυτόν τον τρόπο, έχει πρωτοκλασάτο ήχο πιάνοντας πολύ λίγο χώρο, σε αντίθεση  με τα περισσότερα ραδιόφωνα της αγοράς αυτές τις μέρες. Το νέο Albergo+ είναι το κερασάκι στην τούρτα για ένα ξενοδοχείο ή ξενώνα.

Όταν έρχεται η στιγμή να συνδυάσουμε το Albergo+ με τις μοντέρνες επιπλώσεις του σπιτιού, το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό.

Αν και υπάρχει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάξει σε κάθε δωμάτιο, η μεγάλη γκάμα σε εκδόσεις αληθινού ξύλου προσθέτει λίγο παραπάνω κομψότητα. Επίσης  υπάρχουν και  τα γνωστά συνοδευτικά μοντέλα Stereo Speaker που κάνουν το Albergo+ σας ένα στερεοφωνικό σύστημα.Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για να δείτε το Albergo+ μεγαλύτερο...

 
  Albergo+ - Χωρίς ξύλινη καμπίνα -      
 


 

 


 
Model One - Classic Series...
 
Model One - Frost White Collection...
 
Model One - Cappellini Collection...
 


    Τεχνικά χαρακτηριστικά Albergo+ - Χωρίς ξύλινη καμπίνα

    Eπιτραπέζιο ραδιόφωνο FM-AM-ΒΤ Bluetooth   .    
  Παροχή 220V .  
  Εξωτερικός μετασχηματιστής 12V    
  Υποδοχή 12V DC .  
  Δέκτης FM με GaAs MES-FET Mixer .  
  Δέκτης FM με αυτόματο AFC    
  Ρολόι με ξυπνητήρι
.  
  Εσωτερική κεραία .  
  Τηλεσκοπική κεραία .  
  Είσοδος για εξωτερική κεραία .  
  Είσοδος-Aux . STEREO
  Είσοδος-Εγγραφή (Rec) . STEREO
  Είσοδος για ακουστικά . STEREO
  Είσοδος Mix .  
  Τηλεχειριστήριο .  
  Σύστημα Bass Reflex .  
  Ξύλινη καμπίνα .  
  Αδιάβροχη καμπίνα-ABS    
  Μπαταρίες NiMH 7,2 Volt 1200 mAh    
  Μπαταρίες NiCAD    
  Βάρος σε Kg   1,04
  Διαστάσεις cm (Y-Π-Β)   11,1Χ18,7Χ11,0
  Τιμή   422,00 €